Astazi este: 25.04.2018
cautare avansata
CRAIOVA: °
BUCURESTI: °
1 Euro = 4.4595
1 Dolar = 3.5484
 
Arhiva stiri
Stiri
Cauta stire:
Remote administration
Serviciile Ka&Te
03.12 2007

Administrare la distanta (remote)
Ka&Te va pune la dispozitie un departament IT format din profesionisti, care poate parcurge toate etapele, de la consultanta la implementare si chiar dupa aceasta, prin serviciile de administrare remote a serverelor si a bazelor de date, cu costuri minime.

Ka&Te poate asigura consultanta si un suport cuprinzator pentru administrarea bazelor de date ale organizatiei dumneavoastra, plecand de la stadiul de design initial, dezvoltare, implementare si chiar dupa aceasta, prin mentenanta remote a acestora.

Ka&Te ofera si servicii de admnistrare remote a echipamentelor de tip server cu rol de Active Directory, Firewall, Servere Proxy, ISA, de Email sau FTP sau aplicatii pentru monitorizare de trafic, latime de banda, alocari pentru fiecare echipament sau filtre impotriva traficului nedorit.

Consultanta IT
Puteti solicita ajutorul echipei noastre pentru extinderea sau optimizarea sistemului informatic deja existent in cadrul firmei dumneavoastra, prin apelarea la serviciile de consultanta IT.

Suntem in masura sa oferim consultanta si solutii pentru problemele legate de tehnologia informatiei, atat hardware cat si software, de la simple configurari de sisteme, infrastructuri hardware (retele de calculatoare, servere) pana la implementari de solutii complete de business.

Consultanta IT poate include, dar nu se limiteaza la, dimensionarea corecta, recomandari privind infrastructura hardware, de comunicatie si solutii software (inclusiv conceperea unui set clar de specificatii pentru aplicatiile dorite) care rezolva cel mai bine obiectivele propuse.

Aplicatii web si web site-uri
Ka&Te considera ca o imagine profesionala este esentiala pentru afacerea dumneavoastra. Ea reprezinta calitate si stabilitate pentru clientii dumneavoastra, va asigura respectul concurentei si trimite un mesaj de incredere tuturor.

Ka&Te ofera servicii de design grafic personalizat pentru site-uri web creative si informative, cu un grad inalt de interactivitate.

Construim site-urile urmarind sa obtinem profit pentru clientii nostri. Le punem la dispozitie instrumente create pentru a genera vanzari, pentru a le spori popularitatea si credibilitatea in randul potentialilor clienti sau parteneri.

Aplicatii la comanda
Pe langa aplicatiile dezvoltate de Ka&Te si existente deja in portofoliul nostru, firma noastra va poate oferi servicii complete pentru devzoltarea si implementarea unui software la cerere, software dezvoltat pe baza nevoilor dumneavoastra.

Diferenta majora intre noi si alte firme consta in faptul ca intreaga noastra echipa este formata din ingineri de sot si nu agenti de vanzare. In momentul in care ne contactati pentru a discuta un potential proiect veti sta direct de vorba cu cei care intr-adevar scriu codul programelor.

O alta consecinta a structurii echipei consta in faptul ca abordarea noastra este orientata spre detalii iar estimarile noastre sunt bazate pe realitatile tehnice si nu pe mesaje publicitare.

Arhiva stiri Salveaza PDF
Consultanta IT
Societatea bazata pe informatica nu mai reprezinta o societate science fiction. Ea este prezenta in toate activitatile noastre cotidiene iar pentru o firma care nu activeaza in acest domeniu este de multe ori greu sa tina pasul cu dezvoltarile extrem de dimamice din IT. Asa cum spunea si Schein (1969), a da consultanta inseamna "un set de activitati ale consultantului care ajuta clientul sa perceapa, sa inteleaga si sa actioneze in contextul desfasurarii evenimentelor care au loc in mediul sau”." Un client poate fi o singura persoana sau un grup, o companie. Consultanta este definita de Huffington (1996) ca un proces care implica un individ care este invitat sa ajute un client intr-o problema legata la munca sa.
www.ka-te.ro
POLL
"Ce sistem de operare preferati?"
Windows XP
Windows Vista
Linux
Windows 7
 
Arhiva POLL
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates Publicitate | Politica de securitate | Termeni si conditii | Confidentialitate |
Copyright ? 2006, Spider Management Technologies Romania