Astazi este: 25.04.2018
cautare avansata
CRAIOVA: °
BUCURESTI: °
1 Euro = 4.4595
1 Dolar = 3.5484
 

Termeni si conditii

 
Prin accesarea si utilizarea acestui site sunteti de acord explicit cu termeni si conditiile de utilizare mentionate mai jos precum si cu politica de securitate si confidentialitate mentionate in paginile „Politica de securitate” si „Confidentialitate”.

Ka&Te Associates este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Ka&Te Associates fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

Avand in vedere ca marea majoritate a informatiilor prezentate pe site sunt primite si nu pot fi verificate in intregime Ka&Te Associates nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Ka&Te Associates. Ka&Te Associates nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.

Echipa Info-Software
 

 

Consultanta IT
Societatea bazata pe informatica nu mai reprezinta o societate science fiction. Ea este prezenta in toate activitatile noastre cotidiene iar pentru o firma care nu activeaza in acest domeniu este de multe ori greu sa tina pasul cu dezvoltarile extrem de dimamice din IT. Asa cum spunea si Schein (1969), a da consultanta inseamna "un set de activitati ale consultantului care ajuta clientul sa perceapa, sa inteleaga si sa actioneze in contextul desfasurarii evenimentelor care au loc in mediul sau”." Un client poate fi o singura persoana sau un grup, o companie. Consultanta este definita de Huffington (1996) ca un proces care implica un individ care este invitat sa ajute un client intr-o problema legata la munca sa.
www.ka-te.ro
POLL
"Ce sistem de operare preferati?"
Windows XP
Windows Vista
Linux
Windows 7
 
Arhiva POLL
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates Publicitate | Politica de securitate | Termeni si conditii | Confidentialitate |
Copyright ? 2006, Spider Management Technologies Romania