Astazi este: 25.04.2018
cautare avansata
CRAIOVA: °
BUCURESTI: °
1 Euro = 4.4595
1 Dolar = 3.5484
 

FAQ

 

1. Cat costa sa inscriu unul sau mai multe software-uri in cadrul acestui site?
2. Cum pot sa inscriu un software?
3. Cum pot sa fac un review?
4. De ce sa inscriu un software?
5. Cui se adreseaza acest portal?
6. Ce software pot sa inscriu?


1. Cat costa sa inscriu unul sau mai multe software-uri in cadrul acestui site?
Inscrierea unui software este 100% gratuita. In cazul in care doriti si publicitate pe acest site, va rugam sa accesati pagina „Advertise” sau „Publicitate”.
inapoi sus
 
2. Cum pot sa inscriu un software?
Pentru inscrierea unui software este necesar ca utilizatorul sa se autentifice. Autentificare se face prin completarea formularului de inregistrare de la pagina SubmitProgram.
inapoi sus
 
3. Cum pot sa fac un review?
Pentru a face un review nu este necesara autentificarea prealabila a utilizatorului. Prin simpla accesare si completare a formularului prezentat la link-ul „Review It” opinia dumneavoastra poate aparea pe acest site in dreptul softului pe care l-ati evaluat.
Pentru a evita publicarea unor comentarii obscene Ka&Te Associates isi rezerva dreptul validarii comentariilor dumneavoastra. Validarea mesajului (a review-ului) nu inseamna schimbarea acestuia ci doar corectarea (doar daca este cazul din punct de vedere gramatical) si verificarea daca respecta termenii si conditiile prezentate pe site.
inapoi sus
 
4. De ce sa inscriu un software?
In primul rand trebuie mentionat ca inscrierea unui software in cadrul unei catrgorii este 100% gratuita.
Orice firma, indiferent de marime, locatie si domeniul de activitate, poate dobandi o crestere a vanzarilor, imaginii si potentialului de dezvoltare in urma campaniilor de marketing online, datorita posibilitatililor de targeting si personalizare oferite de noi.
Pe langa avantajele pe care le ofera serviciul de inregistrare produse, Info-Software.ro ofera si o serie de servicii care pot ajuta la cresterea vanzarilor softurilor dumneavoastra:
• Sponsorizarea de produse (acest produse au prioritate la afisarea rezultatelor unei cautari)
• Furnizarea de lead-uri (date privind utilizatorii care s-au interesat de produsele dumneavostra) si statistici de vizitare.
• Afisarea de bannere permanente sau bannere “context sensitive” asociate anumitor categorii de cautare (categorii de software – detalii suplimentare se gasesc in zona de Advertise).
inapoi sus
 
5. Cui se adreseaza acest portal?
Oamenilor de afaceri din diverse companii care doresc sa achizitioneze software, a caror responsabilitate este sa identifice solutiile prezente pe piata din Romania si sa le selecteze pe cele adecvate;
Companiilor care furnizeaza software, interesate sa-si promoveze produsele intr-un cadru profesionist;
Distribuitorilor care cauta produse pe care ar putea sa le reprezinte;
Consultantilor si specialistilor IT interesati de stadiul tehnologiei software-ului in anumite domenii.
inapoi sus
 
6. Ce software pot sa inscriu?
In cadrul Info-Software se pot introduce atat software-uri (aplicatii) din categoria „profesional” destinat firmelor (companii, corporatii, agentii, scoli, organizatii non-profit etc.) indiferent de marime cat si software-uri din categoria home sau personal (jocuri, editoare de texte, spreadsheet-uri, accesorii etc.).
inapoi sus
 
Echipa Info-Software
Consultanta IT
Societatea bazata pe informatica nu mai reprezinta o societate science fiction. Ea este prezenta in toate activitatile noastre cotidiene iar pentru o firma care nu activeaza in acest domeniu este de multe ori greu sa tina pasul cu dezvoltarile extrem de dimamice din IT. Asa cum spunea si Schein (1969), a da consultanta inseamna "un set de activitati ale consultantului care ajuta clientul sa perceapa, sa inteleaga si sa actioneze in contextul desfasurarii evenimentelor care au loc in mediul sau”." Un client poate fi o singura persoana sau un grup, o companie. Consultanta este definita de Huffington (1996) ca un proces care implica un individ care este invitat sa ajute un client intr-o problema legata la munca sa.
www.ka-te.ro
POLL
"Ce sistem de operare preferati?"
Windows XP
Windows Vista
Linux
Windows 7
 
Arhiva POLL
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates Publicitate | Politica de securitate | Termeni si conditii | Confidentialitate |
Copyright ? 2006, Spider Management Technologies Romania