Astazi este: 25.04.2018
cautare avansata
CRAIOVA: °
BUCURESTI: °
1 Euro = 4.4595
1 Dolar = 3.5484
 

Confidentialitate

 
Prin accesarea si utilizarea acestui site sunteti de acord explicit cu politica de confidentialitate prezentata mai jos precum si cu termenii, conditiile si politica de securitate mentionate in paginile „Termeni si conditii” si „Politica de securitate”.

Ka&Te Associates colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul poate plasa un "cookie" pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare. Colectarea datelor se face prin:

- Formularul de inregistrare utilizator. Datele sint folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea Ka&Te Associates (in functie de preferintele setate de utilizator).
- Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre Ka&Te Associates.
Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de Ka&Te Associates si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de Ka&Te Associates pe acest site.
Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt sau pot fi utilizate de Ka&Te Associates pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

Ka&Te Associates nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul Ka&Te Associates. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica Ka&Te Associates de confidentialitate. Faptul ca site-ul Ka&Te Associates contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca Ka&Te Associates sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul poate primi mesaje tip e-mail de la Ka&Te Associates numai in urma completarii formularului de inregistrare si a alegerii respectivelor liste. Ka&Te Associates isi rezerva dreptul de a nu mai trimite mailinguri anumitor utilizatori fara a oferi vreo explicatie sau notificare prealabila si fara a fi tinut responsabil pentru neprimirea sau intarzierea respectivelor mesaje. Un mesaj este un buletin informativ trimis la mai multi utilizatori abonati la listele de discutii.

Site-ul Ka&Te Associates este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. Ka&Te Associates depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.
Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Ka&Te Associates. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instantei judecatoresti din aceeasi structura administrativa cu sediul Ka&Te Associates.

Ka&Te Associates isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

Echipa Info-Software
 

Consultanta IT
Societatea bazata pe informatica nu mai reprezinta o societate science fiction. Ea este prezenta in toate activitatile noastre cotidiene iar pentru o firma care nu activeaza in acest domeniu este de multe ori greu sa tina pasul cu dezvoltarile extrem de dimamice din IT. Asa cum spunea si Schein (1969), a da consultanta inseamna "un set de activitati ale consultantului care ajuta clientul sa perceapa, sa inteleaga si sa actioneze in contextul desfasurarii evenimentelor care au loc in mediul sau”." Un client poate fi o singura persoana sau un grup, o companie. Consultanta este definita de Huffington (1996) ca un proces care implica un individ care este invitat sa ajute un client intr-o problema legata la munca sa.
www.ka-te.ro
POLL
"Ce sistem de operare preferati?"
Windows XP
Windows Vista
Linux
Windows 7
 
Arhiva POLL
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates Publicitate | Politica de securitate | Termeni si conditii | Confidentialitate |
Copyright ? 2006, Spider Management Technologies Romania