Astazi este: 25.04.2018
cautare avansata
CRAIOVA: °
BUCURESTI: °
1 Euro = 4.4595
1 Dolar = 3.5484
 

Despre Noi

 
In timpurile noastre informatia si timpul in care aceastea este disponibila au devenit din ce in ce mai importante. Accesul la informatii este important atat pentru cei care cauta sa se informeze dar mai ales pentru cei care vor sa informeze.

Statistici recente au au relevat faptul ca peste 90% din totalul achizitiilor de tehnologie au ca punct de plecare autari pe internet. In cazul in care aceste informatii sunt oferiteprin intermediul unui site sau portal specializat si cunoscut, procentul creste mult mai mult.

Prin intermediul website-ului nostru producatorii de software (atat persoane fizice, dar in special persoane juridice) isi pot face cunoscute produsele, in timp ce potentialii beneficiari ai acestora pot gasi aceste produse foarte simplu.

Websiteul nostru va ofera informatii in cel mai simplu mod cu putinta atat despre produsele software prezente pe piata din Romania cat si despre firmele de software prezente pe aceasta piata. Nu trebuie sa rasfoiti tomuri intregi de adrese, telefoane si e-mailuri, nu trebuie sa completati casute de cautere ce pot sau nu sa duca la informatia dorita. Sunteti doar la un click distanta de informatiile de care aveti nevoie si acest lucru este important pentru noi.

Pentru cei care doresc sa informeze, am creat posibilitatea de a introduce informatia pe Info-software.ro in cel mai simplu mod cu putinta. Nu sunt necesare decat datele de contact, date care sunt utile acelor vizitatori care pot avea nevoie de produsele sau serviciile dumneavastra.

Pe langa avantajele pe care le ofera serviciul de inregistrare produse, Info-Software.ro ofera si o serie de servicii care pot ajuta la cresterea vanzarilor softurilor dumneavoastra:
  • Sponsorizarea de produse (acest produse au prioritate la afisarea rezultatelor unei cautari)

  • Furnizarea de lead-uri (date privind utilizatorii care s-au interesat de produsele dumneavostra) si statistici de vizitare.

  • Afisarea de bannere permanente sau bannere “context sensitive” asociate anumitor categorii de cautare (categorii de software – detalii suplimentare se gasesc in zona de Advertise)

Bineinteles ca de toate informatiile de pe acest site sunt raspunzatori cei care s-au inscris. Echipa Info-software nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile eronate transmise catre noi.

Suntem deschisi la orice sugestie care sa duca la o imbunatatire a acestui website si va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Echipa Info-Software
 

Consultanta IT
Societatea bazata pe informatica nu mai reprezinta o societate science fiction. Ea este prezenta in toate activitatile noastre cotidiene iar pentru o firma care nu activeaza in acest domeniu este de multe ori greu sa tina pasul cu dezvoltarile extrem de dimamice din IT. Asa cum spunea si Schein (1969), a da consultanta inseamna "un set de activitati ale consultantului care ajuta clientul sa perceapa, sa inteleaga si sa actioneze in contextul desfasurarii evenimentelor care au loc in mediul sau”." Un client poate fi o singura persoana sau un grup, o companie. Consultanta este definita de Huffington (1996) ca un proces care implica un individ care este invitat sa ajute un client intr-o problema legata la munca sa.
www.ka-te.ro
POLL
"Ce sistem de operare preferati?"
Windows XP
Windows Vista
Linux
Windows 7
 
Arhiva POLL
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates Publicitate | Politica de securitate | Termeni si conditii | Confidentialitate |
Copyright ? 2006, Spider Management Technologies Romania