Astazi este: 19.01.2018
cautare avansata
CRAIOVA: °
BUCURESTI: °
1 Euro = 4.4595
1 Dolar = 3.5484
 
Inregistreaza-te
* Adresa de email:
* Parola:
* Rescrieti parola:
* Nume ecran:
* Nume:
* Prenume:
* Data nasterii:
       
   Judetul:
   Localitate:
* Telefon:
   Fax:
   Introduceti codul:
 Doresc sa ma abonez gratuit la newsletter
Nota de informare privind protectia datelor personale Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private �n sectorul comunicatiilor electronice Ka&Te Associates are obligatia de a administra �n conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este prezentat in pagina Termeni si conditii iar conditiile de confidentialitate in pagina Confidentialitate. Dumneavoastra ca utilizator, nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale, acestea fiind necesare doar pentru scopul prevzut in pagina Termeni si conditii. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea vizitatorilor de a intra in contact direct cu dumneavoastra. In acest caz contactul se poate face numai prin intermediul site-urilor ale caror linkurior le postati dumneavoastra. Informatiile inregistrate pe site-ul Info-Software sunt destinate numai utilizarii de catre vizitatorii acestui site si NU sunt comunicate altor destinatari. In cazul in care doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Ka&Te Associates va rugam sa va inscrieti in sectiunea Newsletter Signup.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata (trimisa pe fax) la Ka&Te Associates sau prin simpla trimitere a unui mesaj prin intermediul paginii "Contact".

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, �n mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.
 Sunt de acord cu toate prevederile Termenului de utilizare
Consultanta IT
Societatea bazata pe informatica nu mai reprezinta o societate science fiction. Ea este prezenta in toate activitatile noastre cotidiene iar pentru o firma care nu activeaza in acest domeniu este de multe ori greu sa tina pasul cu dezvoltarile extrem de dimamice din IT. Asa cum spunea si Schein (1969), a da consultanta inseamna "un set de activitati ale consultantului care ajuta clientul sa perceapa, sa inteleaga si sa actioneze in contextul desfasurarii evenimentelor care au loc in mediul sau”." Un client poate fi o singura persoana sau un grup, o companie. Consultanta este definita de Huffington (1996) ca un proces care implica un individ care este invitat sa ajute un client intr-o problema legata la munca sa.
www.ka-te.ro
POLL
"Ce sistem de operare preferati?"
Windows XP
Windows Vista
Linux
Windows 7
 
Arhiva POLL
Consultanta, securitate, administrare, externalizare, service IT, suport, outsourcing, mentenanta, solutii si servicii IT,  virtualizare si green IT, web design, dezvoltare software - Ka&Te Associates Publicitate | Politica de securitate | Termeni si conditii | Confidentialitate |
Copyright ? 2006, Spider Management Technologies Romania